Op deze pagina vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen over de DorpsQuiz Bovensmilde terug. Heb je een vraag over de DorpsQuiz Bovensmilde ?

Mail hem ons door hier te klikken.

Hoe weet ik het exacte moment waarop de DorpsQuiz begint en stopt ?

De organisatie heeft op deze website een klok geplaatst die aftelt naar het moment waarop de DorpsQuiz begint. Deze klok kunt u hier bekijken en is tevens te bereiken via het “speluitleg” menu aan de bovenzijde van deze website door op de link “De DorpsQuiz Bovensmilde Klok” te klikken. Na start van de DorpsQuiz zal er een teller verschijnen die aftelt naar het einde van de DorpsQuiz.

Deze klok wordt elke 5 minuten automatisch gesynchroniseerd met de tijd op onze server. Hiermee zorgen wij ervoor dat de DorpsQuiz voor iedereen op hetzelfde moment begint en stopt.

Kan ik later nog teamleden toevoegen als ik mij al heb aangemeld ?

Ja dat kan tot t/m de laatste dag van inschrijving. Vul het inschrijfformulier opnieuw in en vul bij het veld “Team Naam” de naam in die je bij de eerdere inschrijving ook hebt gebruikt. Daarna vul je bij het veld “Teamleden” de naam van het nieuwe teamlid of namen van de nieuwe teamleden in. Ook is het belangrijk dat je bij het veld “Aantal leden team” het juiste aantal teamleden invult. Dit is dus het aantal teamleden die zich als hadden aangemeld plus het nieuwe teamlid of nieuwe aantal teamleden. Zorg er wel voor dat je team niet groter wordt dan 20 personen. Andere wijzigingen in team samenstelling (bijvoorbeeld: wijziging werkplek, wijziging Team Captain enz,enz) kunnen verstuurd worden naar de organisatie door middel van het contactformulier. De wijziging wordt dan beoordeeld door de organisatie en je ontvangt bericht via de mail of de organisatie akkoord is met de wijziging.

Wat kost deelname aan de DorpsQuiz ?

Teamleden moeten lid zijn van de Oranje Feest Vereniging Bovensmilde. Klik hier om lid te worden van de Oranje Feest Vereniging Bovensmilde. Als een lidmaatschap voor u geen meerwaarde heeft omdat u b.v. niet in Bovensmilde woonachtig bent kunt u vanaf twee uur tot één uur voor aanvang de DorpsQuiz een gast lidmaatschap afsluiten. Een gast lidmaatschap is alleen geldig tijdens de duur van de DorpsQuiz en de kosten hiervoor zijn 5 euro per gast lidmaatschap.

Hoe oud moet ik zijn om deel te nemen aan de DorpsQuiz ?

De minimale leeftijd voor deelname aan de DorpsQuiz is 10 jaar.

Hoe groot moet een team zijn om deel te nemen ?

Het minimaal aantal leden van een team is 4 personen. Het maximaal aantal teamleden is 20 personen.

Wat zijn de spelregels van de DorpsQuiz ?

Klik hier om de spelregels te lezen.

Is er ook een speluitleg van de DorpsQuiz ?

Klik hier om de speluitleg te lezen.

Mag ik tijdens het beantwoorden van de vragen gebruik maken van Google ?

Teams mogen gebruik maken van zoekmachines, internet en naslagwerken om de antwoorden op de vragen te achterhalen.

Wat voor software heb ik nodig om het Quiz Boek te kunnen lezen ?

Het Quiz Boek is opgemaakt in het pdf formaat. Een softwarepakket om pdf bestanden te kunnen lezen is gratis verkrijgbaar op het internet. Een voorbeeld hiervan is Adobe Acrobat Reader. U kunt Adobe Acrobat Reader hier voor uw computer downloaden.

Hoe lever ik de antwoorden op de vragen van de DorpsQuiz in ?

De vragen kunnen worden ingeleverd via een digitaal invulformulier. Tijdens de start van de DorpsQuiz krijgt u toegang tot dit formulier. U mag dit formulier tijdens de DorpsQuiz 1 keer versturen. Indien het formulier meerdere keren wordt verstuurd telt de eerste verzending voor de puntentelling. Denk dus goed na voordat u het formulier verzend. Maar doe dit wel binnen de vastgestelde tijd.

Hoe neemt de organisatie van de DorpsQuiz contact met mij op ?

Contact met de deelnemers vanuit de organisatie van de DorpsQuiz zal altijd verlopen via de Team Captain. Tijdens het inschrijven van het team heeft de Team Captain zijn mailadres en telefoonnummer aan de organisatie verstrekt.

Vanaf welke plek speelt een team de DorpsQuiz ?

Er wordt tijdens de inschrijving een adres in Bovensmilde opgegeven. Dit adres zal als “werkplek” van het team dienen tijdens de DorpsQuiz.

Wat is de prijs voor het winnende team ?

Het winnende team gaat naar huis met een feestpakket waarmee een geweldig overwinningsfeest te geven is. Verder is er voor het winnende team een wisselbokaal te verdienen.

Vanaf wanneer kan ik mijn team inschrijven voor deelname aan de DorpsQuiz ?

De organisatie heeft besloten om per direct de inschrijving van de DorpsQuiz te openen. In verband met regelgeving is er echter wel een maximum aan het aantal deelnemers wat kan deelnemen aan de DorpsQuiz. Heb je een team samengesteld, twijfel dan niet en schrijf je in !

Inschrijven kan alleen op deze website via https://dorpsquiz.ofvbovensmilde.nl/inschrijven-dorpsquiz/. Inschrijven is mogelijk t/m 15 september 2019.

Moet ik in het dorp Bovensmilde wonen om mee te mogen doen aan de DorpsQuiz Bovensmilde ?

Nee dit is niet noodzakelijk. De Team Captain moet wel in Bovensmilde wonen en het adres van de werkplek moet zich ook in Bovensmilde bevinden. Wel moet men als deelnemer lid zijn van de Oranje Feest Vereniging Bovensmilde. Je kan lid worden door hier te klikken.